стрічка

Арештували чоловіка, який погрожував спалити дім операторці заправки на Турійщині

10 Листопада 2019, 14:00
1347

На заправку поблизу селища Луків Турійського району заїхав п’яний уродженець міста Дрогобич, що на Львівщині. Там, на ґрунті неприязних відносин, погрожував операторці АЗС спалити її житловий будинок.

Про це йдеться у вироку Турійського районного суду. Пише Конкурент.

Зі слів жінки, водій автівки перебував у стані алкогольного сп’яніння, внаслідок чого виїхав на бордюр і пошкодив транспортний засіб. Вона попросила останнього залишити територію автозаправної станції. А у відповідь почула погрози.

Допитаний у суді чоловік своєї вини не визнав, а зауважив, що висловлювався в адресу жінки нецензурними словами, погрожував підпалити свій автомобіль і разом автозаправну станцію, але погрози підпалити житловий будинок він не висловлював.

Свідки події підтвердили, що чоловік був п’яним та між ним і потерпілою виник конфлікт. До того ж під час розгляду справи з’ясувалося, що інші заявники також зверталися до поліції із заявами про те, що чоловік погрожує підпалити будинок, вчиняє насильство в сім’ї в стані алкогольного сп’яніння та здійснив підпал будинку колишньої дружини.

Тож у результаті суд ухвалив визнати водія авто винуватим у вчиненні злочину, передбаченого статтею 195 КК України (Погроза знищення майна), призначивши покарання у виді арешту на строк три місяці.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024