стрічка

«Волинь» – «Рух»: напередодні. ВІДЕО

09 Листопада 2019, 11:27
2693

Серія з трьох поспіль домашніх поєдинків у «Волині» підходить до завершення. Утім, якраз поєдинок проти «Руха» може стати для команди Андрія Тлумака чи не найважчим під час такого домашнього «турне».

Обидва учасники порівняно нового західноукраїнського протистояння уміють робити свої очні поєдинки цікавими, а у двох останніх так і не змогли виявити переможця,– йдеться на сайті ФК «Волинь». 

Тож, можна не сумніватися, градус напруги та відповідальності буде високим і в майбутньому матчі.

«Рух» хоч і не має серії з шести перемог поспіль, однак за останні п’ять поєдинків набрав 13 очок, що також заслуговує на увагу. Команда Леоніда Кучука стабільно йде по турнірній дистанції і перед луцьким виїздом займає позицію прихованого лідера чемпіонату, маючи гру в запасі у Горішніх Плавнях. Точкова селекція під основу влітку дає свої плоди – фактично усі, хто приєднався до львівського клубу, стали лідерами команди. А у бойових якостях «Руха» «Хрестоносці» уже пересвідчилися протягом останніх півроку, двічі зігравши з «чорно-жовтими» бойовий мир.

Читайте також: ФК «Волинь» завдяки дублю Бартуловіча переміг «Авангард» та вийшов в лідери Першої ліги

«Волинь» підходить до матчу із шестиматчевою переможною серією. Однак крім цього у нашої команди – великі кадрові проблеми. Через травми та дискваліфікації вилетіла майже вся лінія оборони – Валерій Болденков, Іван Цюпа та, звичайно ж, лідер та капітан команди Сергій Сімінін. Також «Хрестоносцям» у матчі проти «Руха» не допоможе Віталій Пономар, який теж перебрав жовтих карток. Утім, матч проти «Авангарда», де наша команда також грала без ключових футболістів, показав, що у Андрія Тлумака є кадри для хорошої ротації. А найкращий гравець жовтня у Першій лізі Денис Кожанов так само продовжує бути грізною зброєю нашої команди у важливих поєдинках, як і Младен Бартулович, який вирішив долю поєдинку проти «Авангарда». Тож можна не сумніватися – на рідному стадіоні волиняни зроблять усе, аби продовжити переможне свято для своїх уболівальників!

Читайте також: Півзахисника «Волині» визнали найкращим гравцем Першої ліги в жовтні

VERSUS

Історія очних протистоянь команд почалася з перемоги «Руха» у позаминулому сезоні (0:1), яка так і залишається для львів’ян єдиною. Далі був реванш «Волині» на «Авангарді» (2:1), а також вольова перемога у Львові уже минулого сезону (3:1). А от у травні характер дозволив «Хрестоносцям» у Луцьку врятувати лише нічию (1:1). З таким самим рахунком завершився і перший матч цих команд у Львові – на гол Дениса Кожанова з пенальті підопічні Кучука відповіли забитим м’ячем Даніїла Кондракова (1:1). Тож в цілому у «Волині» є невелика перевага у взаємовідносинах.

Також знову нагадаємо про екс-волинян у складі «Руха» - Роман Никитюк, Руслан Марушка та Дмитро Нємчанінов складають солідний «десант» з луцьким минулим у львівській команді, тож перед знайомими трибунами намагатимуться продемонструвати свої найкращі якості.

АРБІТРИ

Головним суддею зустрічі буде арбітр Прем’єр-ліги Іван Бондар з Києва. Загалом він обслуговував уже п’ять матчів «Волині»: чотири з них були у вищому дивізіоні та порівну завершувалися нашими перемогами та поразками, а от на початку минулого сезону саме столичний арбітр працював на матчі «Волині» проти «Металіста 1925», який наші футболісти виграли з рахунком 2:0.

Асистенти арбітра – Андрій Єремєєв (Миколаїв), Віктор Нижник (Вінниця). Резервний арбітр – Вадим Подригуля (Луцьк). Спостерігач арбітражу – Валерій Лисакевич (Харків).

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024