стрічка

Відремонтують міжнародний пункт пропуску «Ягодин»

07 Листопада 2019, 16:33
МАПП «Ягодин» 1442 Джерело: Конкурент
МАПП «Ягодин»

Державна митна служба протягом 2020 року відремонтує 16 пунктів пропуску.

У середу, 6 листопада, голова Державної митної служби Максим Нефьодов представив проект розвитку інфраструктури пріоритетних пунктів пропуску ДМС України, – інформують на сайті Кабміну

Зокрема, представили проект, в якому визначені 16 пунктів пропуску, в яких здійснюватиметься капітальний ремонт протягом наступного року. Це пункти пропуску «Ягодин», «Устилуг», «Краківець», «Рава-Руська», «Шегині», «Ужгород», «Чоп», «Лужанська», «Порубне», «Красноїльськ», «Дяківці», «Могилів-Подільський», «Кучурган», «Рені», «Бачівськ», «Нові Яриловичі». 

За словами очільника митної служби, необхідно подолати внутрішні проблеми. Свого часу Державна фіскальна служба традиційно не в змозі була ефективно використати кошти, які виділялися у Державному бюджеті. Їх не використовували ані на будівництво, ані на сканери.

Наразі доведені граничні видатки наступного бюджетного періоду у розмірі 488 млн грн. Зокрема, ці кошти спрямовані на забезпечення:

  • введення в експлуатацію та функціонування придбаних скануючих систем та вагових комплексів;
  • капітальний ремонт існуючих елементів інфраструктури та будівництво нових, в тому числі «Ужгород», «Лужанка», «Бачівськ», «Ягодин» та ін.;
  • завершення реконструкції п/п «Красноїльськ» та «Дяківці»;
  • збільшення вдвічі пропускної спроможності на кордоні з Республікою Польща п/п «Устилуг» - легкових автомобілів - 2700 одиниць, громадян - 7000 чоловік, автобусів - 22 одиниць, вантажних автомобілів - 278 одиниць та інше.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024