стрічка

Сиротам з Нововолинська вручили ключі від квартир

05 Листопада 2019, 19:17
Валентина Власюк та Наталія Ляснюк 1907
Валентина Власюк та Наталія Ляснюк

У Нововолинську за кошти обласного та міського бюджетів придбали житло для двох дітей-сиріт.

Власниками помешкання стали вісімнадцятирічні Валентина Власюк та Наталія Ляснюк. Ключі від квартир вручив дітям перший заступник міського голови, секретар ради Андрій Сторонський у присутності їхніх опікунів, – деться на сайті Нововолинської міської ради.

«Щороку ми купляємо житло для сиріт. Відповідно до міської цільової соціальної Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа, упродовж 2012-2019 років для дітей даної категорії придбали 8 квартир.Також щорічно з міського бюджету виділяються кошти на проведення ремонту житла дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклуваняня. У цьому році двом дітям виділені кошти на придбання будівельних матеріалів для проведення поточного ремонту у квартирах. Ще для однієї сироти робимо ремонт у помешканні, яке належить їй на праві власності. Усього для дев’яти дітей проводиться ремонт у їхніх квартирах та для 36 дітей даної категорії придбано будівельні матеріали для ремонтних робіт», – розповів Андрій Сторонський.

Він запевнив, що й надалі міська влада підтримуватиме і допомагатиме сиротам.

Довідково: 

Станом на 1.11.2019 року у Нововолинську на обліку у службі у справах дітей перебуває 97 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування. З них 23 мають житло на праві власності, 69 – на праві користування, 5 – не мають житла.

На обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, у виконавчому комітеті Нововолинської міської ради перебуває 7 дітей–сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа та 3 дітей перебувають на соціальному квартирному обліку.

Читайте також: В іваничівській школі не поспішають вмикати опалення, батьки обурені

Фото - Нововолинськ.com








 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024