стрічка

Княгининівська ОТГ долучиться до проєкту з питань гендерної рівності

21 Жовтня 2019, 18:00
932

Княгининівська об’єднана територіальна громада Луцького району – одна з трьох громад Волинської області, яка братиме участь у реалізації пілотного проєкту «Просування гендерної рівності та розширення прав та можливостей жінок в рамках реформи децентралізації в Україні».

У сільській раді відбулася робоча зустріч представників Структури Об’єднаних Націй з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок із активними жительками громади, інформують на Facebook-сторінці ОТГ.

В ході цієї зустрічі відбулася презентація проєкту. Він виконуватиметься в в рамках програми ООН «Жінки в України» за фінансової підтримки уряду Канади,на замовлення Міністерства розвитку громад та територій України й розрахований на період 2019-2020 роки.

Зокрема, проєкт «Просування гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок в рамках реформи децентралізації в Україні» спрямований на більш відповідальне врахування різних потреб жінок і чоловіків в рамках реформи децентралізації, а також на зменшення нерівності у процесах розвитку у всіх регіонах України. Особлива увага буде приділятися розширенню прав і можливостей жінок, які стикаються з різними формами дискримінації.

Також до уваги присутніх представили гендерний аналіз Волинської області, проведений на початку 2018-го року. У дослідженні до уваги брали ряд показників, таких як демографічний, економічний, секторальний, представницький.

Читайте також: Лучанам пояснили, як користуватися електронним квитком

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024