стрічка

У Володимир-Волинській міській раді працює американка

20 Жовтня 2019, 14:45
Волонтер Корпусу Миру США Олунд Лейла Марі 1595
Волонтер Корпусу Миру США Олунд Лейла Марі

У виконавчому комітеті Володимир-Волинської міської ради з 17 жовтня в межах проєкту «Розвиток громад» почала працювати волонтер Корпусу миру США Олунд Лейла Марі.

Про це інформує офіційний сайт міста.

Олунд Лейла Марі народилася в місті Піттсбург штату Пенсильванія, а останні 4 роки мешкала і працювала у Вашингтоні. Дівчина навчалася в університеті Джорджа Вашингтона за спеціальністю «Економіка і міжнародні відносини».

22-річна волонтерка з Америки буде проживати в українській родині, аби вдосконалити знання української мови та ознайомитися з місцевими традиціями й побутом.

Волонтерка уже поділилася першими враженнями про візит до України, зауваживши, що тут дуже милі люди та смачна і свіжа їжа.

У міській раді висловлюють впевненість, що у співпраці із Олунд Лайлою можна буде реалізувати цікаві та корисні проєкти для володимир-волинської громади, керуючись закордонним досвідом.

Довідково:

Корпус миру США – це незалежне неполітичне, нерелігійне і неприбуткове агентство виконавчої гілки Уряду Сполучених Штатів. Його було засновано Президентом США Джоном Кеннеді у 1961 році з метою зміцнення миру та дружби між людьми різних національностей і культур. Наразі Корпус Миру здійснює свою діяльність у понад 60 країнах світу – в Європі, Азії, Латинській Америці, Африці та Тихоокеанському регіоні. Вже протягом майже шістьох десятиліть Корпус Миру надає технічну допомогу шляхом втілення в життя програм у сфері освіти, розвитку громад, сприяння розвитку бізнесу, захисту довкілля, сільського господарства, охорони здоров’я та роботи з молоддю.

Читайте також: Син володимирчанина буде працювати в Уряді України

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024