стрічка

Буде багато сюрпризів: у Луцьку анонсували новий баскетбольний сезон

17 Жовтня 2019, 19:55
952

Керівництво, тренери та гравці  БК «Старий Луцьк-Університет» напередодні сезону розповіли про плани – у команді планують активніше залучати вболівальників та знову проведуть міський чемпіонат для школярів 5-8 класів.

Про це інформує пресслужба клубу.

«Ми всі дуже скучили за баскетболом. Достатньо довгий термін вже проводимо в тренувальному процесі, всі хлопці рвуться в бій. В цьому сезоні в нас нарешті був повноцінний тренувальний збір. Ми зіграли чотири контрольних гри. Звісно, хотілося б зіграти їх більше, але не зі всіма вдалося домовитися. В принципі, всі хлопці готові радувати вболівальників хорошою грою», – розповів головний тренер команди Володимир Журжій. 

За його словами, він задоволений підготовкою до сезону. У команді і надалі планують підсилюватися.

«Ми плануємо постійно залучати нових вболівальників, хочемо зацікавлювати молодь. В цьому році під патронатом клубу будемо знову проводити чемпіонат міста з баскетболу серед учнів 5-8 класів «Шабля». Не вийшло заявити дублюючий склад на Першу лігу. Тим не менш, у нас такий дублюючий склад буде. Все одно, є молоді хлопці, які знаходяться під командою. Ми для них повинні забезпечити повноцінну ігрову практику. Вони гратимуть однією командою в аматорській лізі. Ще в нас залишається чемпіонат України серед студентських команд. Ми тоді посіли п’яте місце. Думаю, що в цьому році ми повинні зіграти не гірше. Завдання перед клубом – провести цей сезон краще, ніж минулий.

В цьому сезоні можна буде переглядати прямі трансляції поєдинків на 12-му каналі та Ютубі. Окрім цього, закликаємо волівальнтків стежити за нашим сайтом та сторінками у соцмережах», – зазначив віце-президент, тренер Дмитро Чайковський.

Також у клубі кажуть, що цей сезон розпочинають набагато краще в плані організаційних моментів. Тож замінять форму команди – її підготує торгова марка Joma. 

«Користуючись нагодою хочу запросити на перший домашній тур, який відбудеться 9-10 листопада. Буде багато сюрпризів. Намагатимемось провести цей сезон краще в плані розваг та цікавості неігрових моментів. В цьому році плануємо запустити активний продаж сувенірної продукції. На сайті запрацює фан-шоп», – повідомив виконавчий директор Олександр Лукашук.

Капітан «Старого Луцька» Едуард Федчук розповів, що на початок сезону чекають із нетерпінням – атмосфера дуже хороша, зібрався хороший колектив. 

«Йшла дуже серйозна підготовка до старту чемпіонату, отримали хорошу базу. Я думаю, що це дасть хороший поштовх в сезоні. Радий, що наша молодь додає з кожним днем», – сказав він.

Після закінчення прес-конференції журналісти мали змогу відвідати тренування команди та поспілкуватися безпосередньо зі всіма її гравцями. Нагадаємо, що вже найближчими вихідними команда «Старий Луцьк» розпочне чемпіонат виїзними поєдинками проти «ДіДіБао», 

Читайте також: У луцькій баскетбольній команді – новий гравець

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024