стрічка

Луцькі поліцейські передали «дорожникам» вимоги про усунення ям на дорогах

16 Жовтня 2019, 19:34
891

У Луцьку під час зустрічі керівництва відділу поліції з представниками філії Луцького райавтодору обговорили стан автошляхів на території району.

Зустріч організували 15 жовтня у рамках проведення профілактичного місячника «Безпека дорожнього руху – це життя», – йдеться на сайті ГУНП у Волинській області.

Учасники обговорили питання вжиття заходів щодо поліпшення дорожнього покриття та усунення ямковості на проблемних ділянках автошляхів району.

«Безпека дорожнього руху залежить не тільки від роботи поліції, на аварійність також впливає й стан доріг. Лише завдяки спільним, злагодженим діям ми зможемо забезпечити зменшення кількості дорожньо-транспортних пригод, запобігти травмуванню людей», – зазначив Роман Качан, заступник начальника Луцького відділення поліції.

Йшлося також про контроль швидкісного режиму руху транспортних засобів на дорогах району. Зокрема, встановлення на трасі «Луцьк – Горохів» попереджувальних знаків про проведення фото-відео фіксації швидкості руху. На зустрічі обговорили співпрацю поліцейських та райавтодору під час осінньо-зимового періоду.  

У заходах взяли участь заступник начальника Луцького відділення поліції Роман Качан, начальник сектору реагування патрульної поліції № 1 Луцького відділення поліції Ігор Марушко, начальник дільниці з експлуатації доріг філії Луцький райавтодор ДП Волинський облавтодор Петро Музичук.

Нагадаємо, що з 1 жовтня на території області поліція проводить комплекс профілактичних заходів, спрямованих на зниження аварійності на автошляхах.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024