стрічка

Податковий борг до місцевих бюджетів Волині скорочується, – ГУ ДПС у Волинській області

13 Жовтня 2019, 16:55
1072

Станом на 1 жовтня сума податкового боргу до місцевих бюджетів по області склала 268,8 млн. грн, а це на 5 млн. грн менше в порівнянні з минулим місяцем.

Фахівці податкової служби Волині системно працюють над тим, щоб залучити до місцевих бюджетів заборговані податки. Про це на нараді у Волинській ОДА повідомив в.о. начальника ГУ ДПС у Волинській області Сергій Кондратюк, – інформує сектор комунікацій ГУ ДПС у Волинській області.

 «Скорочення податкового боргу забезпечено на території обслуговування всіх управлінь ГУ ДПС в області.  Такий результат став можливим завдяки злагодженим діям представників податкової служби та органів місцевого самоврядування», – зазначив в.о. начальника ГУ ДПС у Волинській області Сергій Кондратюк.

Щоб не допускати податкових боргів, в Головному управлінні ДПС у Волинській області наголошують на обов’язковості проведення звірки зі сплати податків.

Зокрема, за допомогою сервісу «Стан розрахунків з бюджетом» в Електронному кабінеті здійснити таку звірку можна зручно та швидко.

Читайте також«Ми йдемо до зменшення податкових перевірок», – Сергій Верланов на зустрічі з колегами з Литви та Латвії  

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024