стрічка

Як Учні 5-в класу гімназії №18 по-справжньому щиро і гарно відсвяткували День захисника Вітчизни

13 Жовтня 2019, 10:15
2966

«Напевне по усіх школах Луцька на батьківських зборах лунало питання «Що даруємо хлопчикам на День захисника!?» Я не знаю, скільки нам треба пережити років, щоб нарешті позбутись оцих радянських «мальчікам подаркі на 23 фєвраля, дівочкам-восьмоє марта».

Ми-українці! У нас іде війна! У нас є захисники і є День захисника! Це ж дуже просто і дуже зрозуміло! Плюс наші це не тільки чоловіки, але і хоробрі українські амазонки. І варто дякувати справжнім захисникам, людям, які забезпечують наше мирне життя у воюючій країні. Треба показати їм, що ми їх цінуємо, що вони нам дорогі і шановані нами, що повага і вдячність – це речі, які більше залежать від кожного із нас окремо, ніж від законів чи позиції чиновників. Саме ми, прості люди на місцях, кожен окремо формуємо ставлення до захисників і даємо їм можливість відчути потрібність та вдячність. Щиро рада що моя дитина навчається в такому класі де батьки з розумінням ставляться до цієї ініціативи, де мою Ідею з радістю підтримала наш класний керівник Альона Грик , адже  у нас схожі цінності і уявлення про день захисника вітчизни. Вірю, що разом: батьки, вчителі і адміністрація школи, ми зможемо виховати справжніх громадян сильної держави. Які не будуть соромитися сказати людині в формі «ДЯКУЮ ЗА СЛУЖБУ» і слова ці будуть наповнені глибоким змістом», – сказала Оксана Струк ,мама учня цього класу, ідейний натхненник цієї акціі.

У рамках свята перед учнями виступили Андрій  Квач та Михайло Талімончук  – учасники АТО, бійці батальйону Світязь, які чудом залишився живими під час знищенння російськими військовими колони українських військ, які розповіли як рухалась «зеленим коридором», виходячи з оточення, про серпневі події 2014 року та так званий «Ілловайський котел». В знак подяки за цікавий та повчальний урок дітки подарували бійцям власноруч за декоровані листівки та солодкі подаруночки, а директор школи Сергій Скороход  також висловив свою вдячність захисникам та прийняв участь у цьому щирому та надзвичайно повчальному дійстві.  











 

 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024