стрічка

Стара Вижівка: як колишній військовий став успішним будівничим

13 Жовтня 2019, 15:09
Сергій Махонюк 726
Сергій Махонюк

Одне з підприємств на ринку будівельних робіт Старовижівщини – спільне міжгосподарське підприємство у сфері агропромислового будівництва «Стара Вижваагробуд», яке з 2015 року очолює Сергій Махонюк.

Окрім того, він голова Громадської організації «Старовижівська районна ветеранська спілка учасників АТО», інформує центр зайнятості.

Патріотично налаштований, пан Сергій у 2014 році став на захист цілісності та державних інтересів України, безпосередньо перебував у зоні антитерористичної операції. Після повернення лейтенант Махонюк вирішив протиставити воєнній руйнації професію будівничого, оскільки змалечку спостерігав за батьками, для котрих будівельна справа була сенсом життя. Не випадково здобув другу вищу освіту за фахом промислове й цивільне будівництво.

Звичайно, будівельна галузь району нині переживає не кращі часи. Але коли приходять молоді амбітні люди, то в неї є перспектива. Бо ж повірили у це працівники підприємства.

На сьогодні «Стара Вижваагробуд» – субпідрядник з будівництва та ремонту закладів соціальної сфери у Старовижівському районі. Один із масштабних будівельних об’єктів – новий навчальний заклад у селі Любохини, будівництво якого вже на завершальному етапі. Крім того, укладають договори зі Старовижівською об’єднаною територіальною громадою на поточний та капітальний ремонт дошкільних навчальних закладів.

Сергій Махонюк тісно співпрацює зі Старовижівською районною філією Волинського обласного центру зайнятості. За час його керівництва вдалося укомплектувати 92 вакансії та 156 пропозицій на тимчасові роботи. Роботодавець здійснює довіз до місця роботи та готовий іти назустріч усім охочим працювати.

Талант молодого керівника, його організаторські здібності допомагають розвитку підприємства та налагодженню тісних партнерських відносин.

Читайте також: 

«Ціную своїх працівників», – старовижівська підприємиця про секрети успіху

«Найважче – вистояти на ногах», – старовижівчанка про перукарську справу

 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024