стрічка

У центрі Луцька поменшає реклами. ВІДЕО

12 Жовтня 2019, 11:35
1086

Луцькі підприємці повинні зняти із фасадів будинків яскраві кричущі оголошення про неймовірні знижки, асортимент товарів та послуги.

Поки що йдеться лише про три центральні вулиці: Винниченка, Лесі Українки та проспект Волі. Саме тут є чимало магазинів, які буквально обліплені яскравою рекламою, – йдеться у сюжеті 12 каналу.

Внутрішня поклейка дозволена. Але з нюансом: вона повинна займати не більше половини площі вікна. І бути оформленою у вигляді світлових боксів, які виглядають значно естетичніше.

Підприємці з вимогами погоджуються. Втім, є нюанси. Наприклад, у деяких магазинах заклеєні саме ті вікна, в яких службові приміщення, і якщо їх зняти, буде видно підсобні приміщення. Причому, у деяких підприємців це навіть не рекламні оголошення, а нейтральні картинки.

У департаменті підриємництва обіцяють допомогти підприємцями знайти рішення для таких випадків. Наприклад, повісити жалюзі, ролети, або ж затонувати вікна. Поблажок із зовнішньою поклейкою обіцяють нікому не давати. На виконання вимог підприємцям дали десять робочих днів.

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром