стрічка

Любешівським атовцям вручили відзнаки президента України. ФОТО

12 Жовтня 2019, 09:09
Атовцям вручили відзнаки та грамоти 1858 Джерело: lbsadm.gov.ua
Атовцям вручили відзнаки та грамоти

Громада Любешівщини вшанувала героїв, які захищали рідну землю від ворожих посягань.

З нагоди відзначення Дня захисника України, 77 річниці утворення Української Повстанської Армії та Дня Українського козацтва в Будинку культури селищної ради відбувся урочистий захід – повідомляють на сайті Любешівської РДА.

Хвилиною мовчання присутні  вшанували пам'ять загиблих захисників рідної землі.

З привітаннями з нагоди свята та щирими словами вдячності за самовіддане служіння Батьківщині до захисників звернувся голова  районної державної адміністрації Сергій Фесик.

Також привітали присутніх зі святом голова Любешівської селищної ради  Олег Кух та військовий комісар Любешівського РВК, підполковник Геннадій Борисюк, які ще й виконали почесну місію – вручили відзнаки та грамоти за особисту мужність, вірність військовій присязі, проявлені в захисті державного суверенітету, недоторканості та територіальної цілісності України. Зокрема, відзнаки Президента України – учасникам антитерористичної операції, серед нагороджених – лікарка-інфекціоністка Любешівської ЦРЛ Тетяна Кушнерук, яка отримала нагрудні знаки «Учасник антитерористичної операції» та «Ветеран війни – учасник бойових дій».

Під час урочистостей відбулося також покладання квітів до обеліску Скорботної матері, пам’ятних знаків Героям АТО, Героям Небесної Сотні, воякам ОУН-УПА та воїнам-афганцям.

Святкову атмосферу для учасників зустрічі створювали аматори сцени селищного Будинку культури.

 



1



 

Читайте також: У Любешеві вшанували загиблих захисників Батьківщини

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024