стрічка

«Богдан» відправив до Харкова ювілейний 20 тролейбус

11 Жовтня 2019, 17:00
«Богдан» відправив до Харкова ювілейний 20 тролейбус 1547
«Богдан» відправив до Харкова ювілейний 20 тролейбус

Дочірнє підприємство «Автоскладальний завод №1» АТ «АК «Богдан Моторс» продовжує працювати над виготовленням нових тролейбусів для Харкова.

У п’ятницю, 10 жовтня, «Богдан Моторс» відправив з Луцька 20-й тролейбус «Богдан Т70117» до ХКМ «Тролейбусне депо №2». Про це інформують на facebook-сторінці підприємства.

«Наразі харків’яни та гості міста вже мають змогу користуватися новими транспортами, які почали надходити партіями в місто від початку липня, і відчути переваги комфортного перевезення, адже тролейбуси обладнані двома кондиціонерами: по одному в салоні і кабіні водія», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: 

Крім того, в салоні є WI-FI та USB-роз’єми. Для водіїв управління тролейбусом теж стало безпечнішим і комфортнішим: тепер вони можуть за допомогою мінімонітора побачити, що відбувається в салоні, де встановлені чотири відеокамери. Наявність автономного ходу дозволяє не зупиняти рух тролейбуса, якщо на певних ділянках дороги по різних причинах відсутня контактна мережа.

Повністю виконати замовлення на поставку 57-ми тролейбусів Т70117 ДП «Автоскладальний завод № 1» планує до кінця цього року.

Читайте також: «Богдан» представить Зеленському автобус і тролейбус в Житомирі

Коментар