стрічка

Локачі: з аграріями району обговорили земельні питання

06 Жовтня 2019, 10:52
1357

Нещодавно в райдержадміністрації провели нараду-семінар з представниками сільськогосподарських підприємств та фермерами району.

У ній взяли участь начальник відділу в Локачинському районі міжрайонного управління у Горохівському і Локачинському районах Головного управління Держгеокадастру у Волинській області Сергій Турелик, головний державний ревізор – інспекторка Володимир-Волинського управління ГУДФС у Волинській області Надія Поліщук, головний спеціаліст з мобілізаційної роботи апарату РДА Ростислав Ільюк.

Про підсумки роботи агроформувань Локачинщини доповіла начальниця відділу агропромислового розвитку РДА Ярослава Дмитришин. В ході зустрічі присутні говорили про сплату податків за землю, зміни в земельному законодавстві. Очільники району вкотре закликали аграріїв впорядкувати договірні відносини щодо оренди землі, адже це дозволить краще наповнювати місцеві бюджети.

Жвавим було й обговорення питання щодо зняття в країні мораторію на землю. З цього приводу висловились фермери Степан Турук, Петро Камельчук та інші. А Крухиничівський сільський голова Руслан Познякевич поділився враженнями від поїздки в місто Київ на Всеукраїнську нараду з питань обігу землі.


 

Павло КОСТЮЧКО

Фото автора

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024