стрічка

У Ковелі активісти і ультрас протестували проти «Формули Штайнмаєра»

03 Жовтня 2019, 12:22
Акція протесту 1276
Акція протесту

У Ковелі відбулася акція протесту проти «Формули Штайнмайєра».

«2 жовтня активісти Ковельського районного осередку ВГО «Сокіл» провели акцію протесту проти свавілля влади. Формула Штайнмайєра – це здача національних інтересів і продовження війни на покоління і покоління українців! Ми КАТЕГОРИЧНО ПРОТИ того, щоб Україна відводила війська та здавала позиції окупантам!», – йдеться сторінці волинського осередку ВГО «Сокіл» у Facebook.

«Формула Штайнмаєра» – метод впровадження Комплексу заходів щодо виконання Мінського протоколу, запропонований німецьким політиком Франком-Вальтером Штайнмаєром, який полягає в теоретичному варіанті врегулювання війни на сході України шляхом надання спочатку тимчасового особливого статусу окремим територіям Донбасу, а потім — після доповіді представників ОБСЄ за підсумками виборів на непідконтрольній Україні території — надання постійного особливого статусу цим територіям.

Через не погодження із таким рішенням врегулювання війни на сході України, у багатьох містах відбуваються акції протесту.

Зокрема, очільник ковельського осередку «Національного Корпусу» Олександр Філон на своїй сторінці у Facebook анонсував акцію протесту «Ні Капітуляції», яка відбудеться 3 жовтня о 18:00. Місце зустрічі: Парк імені Тараса Шевченка у Ковелі. 


Коментарі
03 Жовтня 2019, 19:15
молодці! правильну акцію зробили!
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024