стрічка

У Луцьку рятувальники інспектують готелі. ВІДЕО

03 Жовтня 2019, 13:10
1117

У Луцьку співробітники Держслужби із надзвичайних ситуацій інспектують готелі. Під час перевірок з’ясовують, чи дотримуються там протипожежних заходів.

Як розповів заступник начальника Луцького міськрайонного відділу ДСНС Сергій Денисюк, це роблять за розпорядженням Уряду після пожежі в одеському готелі «Токіо Стар», йдеться у сюжеті Суспільного Волині.

Зі слів рятувальника, у місті та районі є 20 готелів, які вони мають перевірити, з них 6 вже проінспектували. 

Наразі інспектували готель «Нобель». Як розповіла його директорка Оксана Семенюк,  у закладі є пожежні штори, які відокремлюють зал ресторану від пожежної евакуаційної сходової клітки. Тобто, вони унеможливлюють проникнення диму чи вогню на сходову клітку, де евакуюються гості і співробітники готелю.

«В нас є план дій, за яким ми мусимо працювати. Не спрацьовує сигналізація – ми телефонуємо на 101, повідомляємо, на якому поверсі виникла пожежа. Проводимо евакуацію наших гостей», – розповіла адміністраторка рецепції Ольга Мазурок.

«На прикладі даного готелю провели позапланову перевірку протипожежної та техногенної безпеки. Практично відпрацювали дії персоналу у разі виникнення пожежі, перевірили системи , управління евакуацією під час пожежі. Перевірили внутрішній пожежний водопровід, первинні засоби пожежогасіння, які є наявні і справні», – повідомив заступник начальника Луцького міськрайонного відділу ДСНС Сергій Денисюк.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024