стрічка

Сила і м'язи: у Луцьку відбулися всеукраїнські змагання з кікбоксингу

02 Жовтня 2019, 15:44
1001

У Луцьку відбулися Кубок України з кікбоксингу «ISKA» та Всеукраїнські змагання із кікбоксингу «Ключі Луцького замку». На змаганнях команди Волині отримали найбільшу кількіть нагород.

Про це інформує відділ питань фізичної культури та спорту Волинської ОДА.

Вихідні, що минули, були доволі насиченими для поціновувачів кікбоксингу, адже у «Адреналін Сіті» завершилися подвійні першості: Кубок України з кікбоксингу «ISKA» та всеукраїнські змагання «Ключі Луцького замку». Загалом у боротьбі взяли участь близько 300 спортсменів із 22 регіонів України. 

Отож, Кубок України з кікбоксингу «ISKA» завершився таким чином:
1. Волинь – 12 золотих нагород;
2. Дніпро – 10;
3. Львів – 7.

Серед учасників змагань, які поповнили ряди збірної опинилася волинська кікбоксера Софія Неділько. Дівчина виборола золото у різновиді фул-контакт (вагова категорія до 54 кг) та захищатиме честь прапора на чемпіонаті світу в Ірландіїї.

На «Ключах Луцького замку» спортсменів нагороджували поіменно. Отож, серед дорослих золото отримали Валентин Валько (лоу-кік, категорія до 90 кг) та вже згадана Софія Неділько (фул-контакт, категорія до 54 кг).

Першими у юніорів були Назар Остапчук (лоу-кік, категорія 63 кг) та Дарина Кузьмич (фул-контакт,до 70 кг). До слова, дівчина виборола перемогу у одеситки, чемпіонки Європи минулого року.

Юнацькі спаринги завершилися перемогою Назара Костюка (фул- контакт, до 50 кг) та Віктора Іксанова (лоу-кік, категорія до 35 кг).
До слова, Волинь теж перша серед кількості завойованих нагород і у цьому турнірі.

Читайте також: Луцький нацгвардієць здобув «золото» на змаганнях з пауерліфтингу 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024