стрічка

Луцький нацгвардієць здобув «золото» на змаганнях з пауерліфтингу 

01 Жовтня 2019, 18:05
 Валерій Попович 904
 Валерій Попович

Інструктор з фізичної підготовки та спорту військової частини 1141 сержант Валерій Попович здобув чотири медалі на Відкритому Кубку ВПА України з пауерліфтингу.

Про це інформує пресслужба військової частини Нацгвардії А1141.

Гвардієць здобув одразу чотири медалі на дев'ятому Відкритому Кубку ВПА України з пауерліфтингу, який завершився у Дніпрі. Участь у ньому взяли до чотирьох сотень спортсменів зі всієї України.

Валерій Попович завоював І місце одразу у двох групах - OPEN і MPF у ваговій категорії 60 кг. У становій тязі він підкорив штангу вагою 172,5 кг, виконавши класифікацію майстра спорту ВПА України. Ще одне «золото» гвардієць здобув у жимі штанги лежачи з результатом 85 кг.

«Перемога на цих змаганнях – це ще одна сходинка на шляху власних досягнень. В подальшому я планую продовжувати кар’єрний ріст а міжнародному рівні. Вже почав готуватися до Чемпіонату світу, де налаштований здобути «золото»», - розповів гвардієць.

До слова, у травні цього року Валерій Попович став переможцем Чемпіонату світу з пауерліфтингу за версією World Powerlifting Alliance.

Читайте також: Луцький спортсмен завоював «срібло» на чемпіонаті з самбо

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024