стрічка

Відомий букблогер зі столиці зняв оригінальний ролик про луцький літфест

30 Вересня 2019, 13:26
1721

Вже у наступні вихідні, 4-6 жовтня Луцьк сколихне найбільша літературна подія року – фестиваль «Фронтера». До нашого міста приїдуть не лише відомі літератори, а й книжкові блогери та читачі з різних куточків України.

Для шанувальників літератури ця осінь стане особливою, адже фестиваль «Фронтера» набув небаченого розмаху – понад двадцять подій основної сцени, сорок дитячої та молодіжної й більше півсотні письменників та музикантів з України, Білорусі та Польщі приїдуть до Луцька.

Звісно, така подія зацікавила й книжкових блогерів. Так, оригінальне відео-запрошення вийшло на ютуб-каналі TheBookOfEibon. Автор – Володимир Шліхта, який проживає у Києві, доволі відомий в Україні, адже не просто розповідає про книги, а робить анімаційні огляди по 30 секунд. За цей час він встигає коротко розповісти про сюжет та зацікавити майбутніх читачів. Якщо хтось хоч раз побачить його героя у відео, то вже не заплутає ні з ким.

Так, блогер зробив анонс про фестиваль «Фронтера» на який збирається приїхати. І «зі сльозами на очах» зізнається, що це буде його перша літподія цього року. Відео набрало вже чимало переглядів.

До речі, з програмою фестивалю можна ознайомиися тут bit.ly/2kSw910, а придбати квитки онлайн на сайті bit.ly/2MpscMB.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024