стрічка

Ковельський мер «благословив» договір оренди з невмирущою Партією регіонів

29 Вересня 2019, 10:53
Олег Кіндер 1359
Олег Кіндер

Міський голова дозволив ковельським регіоналам орендувати комунальну власність ще на три роки.

Ковельський міський голова Олег Кіндер підписав розпорядження щодо продовження строків оренди міською організацією Партії регіонів комунального приміщення на вулиці Олени Пчілки, 17. Таким чином, він задовольнив відповідне звернення ремонтного житлово-комунального підприємства № 2, яким керує Наталія Гейко. Договір між РЖКП та регіоналами було укладено у листопаді 2010 року.

Читайте також: Ковельське РЖКП № 2 обманювало мешканців багатоповерхівки



 

Свого часу на сесії Ковельської міської ради неодноразово порушувалося питання про розірвання вищезгаданого договору, однак провладна у місті фракція «Батьківщини» провалювала голосування.

Дивним було й рішення міськради від 28 листопада 2013 року, яким регіоналам дозволили здійснити невід’ємні поліпшення орендованого майна на суму 23 тисячі 174 гривні. Опозиційні до «біло-сердечної» влади депутати заявляли, що цей дозвіл надавався «заднім» числом, так як будівельні роботи фактично вже тривали. Міська громада мала всі законні підстави зарахувати незаконно проведене покращення на свій рахунок, а недобросовісних орендарів-політиків покарати, в тому числі й розірванням договору.

Читайте також:

Варто зауважити, що 22 лютого 2014 року керманич волинських регіоналів Олександр Башкаленко оприлюднив таке звернення: «У цей непростий для всієї країни час я прийняв цілком усвідомлене рішення, з метою уникнення подальшого кровопролиття, нагнітання конфлікту, зупинення переслідувань та насильницьких дій щодо простих громадян – Волинська обласна організація Партії регіонів припиняє свою діяльність».

Тобто, обласної організації Партії регіонів немає, а осередок регіоналів у Ковелі, на чолі з ексдепутатом міської ради Володимиром Матвєєвим, діє і продовжує орендувати комунальне майно та ще й здавати його в суборенду!

Доречно було би також дізнатися: скільки ж у колишнього комуністичного «замполіта» Володимира Францевича насправді орденів Червоної Зірки? Два, чи все таки один?


Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024