стрічка

Володимирчанин – у комі, батьки просять про допомогу. ФОТО

28 Вересня 2019, 15:00
2734

Мешканець Володимира-Волинського, 19-річний Владислав Гусманов, третю добу знаходиться у комі.

Сім’я потребує фінансової допомоги, адже щоденно на лікування необхідно більше 3 тисяч гривень, – пише БУГ.

Стан юнака критичний, він знаходиться у львівській лікарні. У хлопця тріснутий череп, зламані ребра та пальці.

Владислав на штучній вентиляції легенів, має набряк мозку. Батьки підозрюють, що їхнього сина побили, обставини встановлюються.

Юнак, студент львівського вишу, навчається на факультеті ІТ технологій, а також паралельно працює.

Батьки, Наталія Гусманова (Волошко) та Юрій Гусманов, благають про фінансову допомогу. Кожного дня на лікування необхідно більше 3000 гривень. Родина немає таких коштів. Окрім Владислава в сім’ї ще двоє неповнолітніх діток.

Батьки будуть дуже вдячні кожному, хто має змогу допомогти (будь-яка сума є важливою), а також просять молитися за їхньго сина.

Номер картки Приватбанку 5363 5423 0854 6200 батько ГУСМАНОВ ЮРІЙ РАІСОВИЧ.

Читайте також: Маленькій волинянці потрібні сто тисяч доларів на лікування









 

Коментарі
29 Вересня 2019, 16:03
У статті пишуть, що хлопця побили 23 вересня. Тож хочу сказати, що ми з дитиною приблизно біля 21 години проходили по вулиці Гнатюка якраз у понеділок 23 вересня. І бачили що там один молодий хлопець дуже сильно б'є іншого. Я ніколи до цього не бачила, щоб так сильно били. Моя донька дуже перелякалась і ми поспішили звідти. Відповідно я мало, що можу у деталях згадати. Того, хто бив намагалась зупинити ймовірно його знайома дівчина та їй це не вдавалось, він її просто відштовхував. Той, кого били вже на землю впав та тримався руками за голову, але той тільки кричав та копав його зі всіх сил ногами. Я не підходила близько, бо реально було дуже страшно і за себе, і за дитину. Тому запам'ятала тільки, що хлопець якого били був вдягнутий у білий одяг. Потім я побачила, що до них почав кричати таксист, що вийшов з білої машини і той псих нарешті почав відходити, хоча продовжував погрожувати, орати та ще витях прапор червоно-чорний та почав їм махати. Це все відбувалось наприкінці вул. Гнатюка, практично біля перехрестя з просп. Свободи. Можливо, це той самий хлопець і його просто потім відвезли звідти. То треба розпитати там та попросили можливо з камер там відео записи є.
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром