стрічка

У Ковельському реабілітаційному центрі запрацював відремонтований спортзал. ФОТО

28 Вересня 2019, 13:00
Спортзал 1539
Спортзал

У Ковелі відкрили спортивний зал для вихованців центру соціально-психологічної реабілітації.

Про це повідомляється на сайті Волинської ОДА.

Відкриття відбулося 26 вересня.

Комунальна установа «Волинський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей» діє з 2008 року. Метою діяльності закладу є проведення комплексної корекції (соціальної, психологічної та педагогічної) та реабілітації дітей, які опинились у складних життєвих обставинах. За час існування закладу допомогу в ньому отримали 1020 дітей. Зараз у Центрі перебуває 42 вихованці.

Зазначається, що сучасний ремонт у приміщенні спортивного залу зробили завдяки благодійному фонду «Позитивна взаємодія». Тут також облаштовали роздягальні та душові кімнати. Благодійний фонд «Позитивна взаємодія» створили Марія, Павло та Борис Мовчан. Почесною головою фонду обрали Марійку Мовчан, яка є ученицею 10 класу Ковельської гімназії.

Вітаючи учасників заходу, Марійка зазначила, що завжди мріяла об‘єднати зусилля небайдужих дорослих щодо вирішення питань допомоги дітям. І її ідея знайшла втілення у подарунку для вихованців закладу – дітей із непростою долею – сучасному спортивному залі.

Варто зазначити, що за активну благодійну, волонтерську та громадську діяльність вручили Подяку голови облдержадміністрації та голови обласної ради найбільш активним учасникам благодійного проєкту.

 




Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024