стрічка

Арештували сестер з Устилуга, яких підозрюють у вбивстві новонародженої дитини

27 Вересня 2019, 14:37
Арештували волинянок, яких підозрюють у вбивстві новонародженої дитини 1641 Джерело: Фотоілюстрація
Арештували волинянок, яких підозрюють у вбивстві новонародженої дитини

Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань повідомили про підозру у вбивстві новонародженої дитини двом сестрам, які мешкають у місті Устилуг і служать у Львівському прикордонному загоні.

Про це інформує Державне бюро розслідувань.

Під час розслідування встановили, що 29 липня 2019 року військовослужбовиця Державної прикордонної служби України під час домашніх пологів у дворі власного будинку народила дитину. Жінка умисно не перев’язала пуповину власної дитини та вдарила новонароджену дівчинку по голові – як наслідок, дитина отримала закриту черепно-мозкову травму.

Рідна сестра породіллі, яка також працює в Держприкордонслужбі, помістила ще живу травмовану дитину в поліетиленовий пакет та закопала поблизу місця проживання родини.

Наразі сестрам повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства малолітньої дитини, вчиненого за попередньою змовою групою осіб (п. 2, 12 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України).

Читайте також: Устилужанці, яка закопала на городі новонароджене дитя, світить 5 років ув'язнення

Личаківським районним судом міста Львова підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснюється військовою прокуратурою Луцького гарнізону Західного регіону України.

У разі доведення вини, підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Читайте також: На Володимирщині дівчина народила дитину, спакувала в коробку і закопала на городі

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром