стрічка

У Володимирі за кошти міського бюджету заасфальтували три кілометри доріг

27 Вересня 2019, 08:46
Асфальтування вулиць 838
Асфальтування вулиць

У Володимирі-Волинському за кошти міського бюджету цьогоріч заасфальтовано 13 вулиць.

Про це повідомив під час засідання виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради начальник управління житлово-комунального господарства і будівництва Віктор Фіщук, – інформують у міській раді.

Ще на двох вулицях тривають роботи.

Асфальтування проводилося на вулицях Ломоносова (співфінансування з обласного бюджету у сумі 813, 5 тисяч гривень), Наливайка, А.Кримського, Тараскіна, Рокицького, Алябушева, було здійснено капітальний ремонт проїзду з вулиці Лотоцького до Устилузької, провулку Вишневий, Парковий, Олімпійський та частини вулиць І.Богуна, Української, Червоного Хреста.

Загальна сума, виділена на асфальтування доріг загальною протяжністю майже 3 кілометри, становить 10,9 мільйона гривень.

Наразі роботи тривають на вулицях Юрія Федьковича та Пилипа Орлика (від буд. №10 до буд. №26), після закінчення яких будуть розпочаті на вулиці Федорівській (співфінансування із Зарічанською ОТГ).

Окремо Віктор Фіщук наголосив на тому, що з вищеперелічених заасфальтованих вулиць 8 ПКД по капітальному ремонту виготовлені за кошти мешканців.

Як зауважив начальник управління житлово-комунального господарства і будівництва, власними силами та за допомогою техніки КП «Полігон», що була придбана для підприємства в минулі роки, вдалося виконати поточний ремонт 10 вулиць загальною площею 2558 м². 

За кошти субвенції, а це 554,3 тисячі гривень, підрядним способом провели поточний ремонт вулиць Об’їзна, Привокзальна, Князя Олега.

Нагадаємо, у Володимирі-Волинському за найближчих три року планують заасфальтувати всі вулиці.

Про це ще навесні повідомив міський голова Петро Саганюк.

Читайте також: У Володимирі-Волинському асфальтують дорогу

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024