стрічка

Комісія Ковельської міськради прозвітує по ветсанзаводу

24 Вересня 2019, 15:03
Ветсанзавод у Ковелі 825
Ветсанзавод у Ковелі

Створена два з половиною роки тому тимчасова депутатська комісія міської ради, яка вивчала діяльність ветсанзаводу, прозвітує про свою роботу.

Нагадаємо, у серпні на пленарному сесійному засіданні Ковельської міської ради заступник мера з питань житлово-комунального господарства Андрій Товстига апелював до міського голови Олега Кіндера з приводу депутатської тимчасової контрольної комісії, яка була створена на сесії 8 травня 2017 року рішенням № 25/3 для вивчення та вирішення питань діяльності Ковельської філії ДП «Укрветсанзавод», і звіту якої ще й досі немає.

«Я неодноразово піднімав питання щодо звіту комісії по ветсанзаводу. Зараз дуже багато популізму і «медальок» на цю тему. У нас була комісія Ігоря Пініса і я щось просто не можу собі поставити на контроль, щоб підготувалися фахівці, які цим займалися, і заслухати звіт», – сказав Андрій Товстига, який був керівником з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Читайте також: Заступник мера Ковеля згадав очільника місцевого «УКРОПу» і «медальки» за ветсанзавод

Голова цієї комісії, очільник депутатської фракції «УКРОП» Ігор Пініс ще минулого місяця подав до секретаріату звіт.

«Тимчасова контрольна комісія міської ради з вивчення та вирішення питань діяльності Ковельської філії ДП «Укрветсанзавод» провела два засідання, – говориться у звіті. – Члени комісії неодноразово виїжджали на територію Ковельської філії ДП «Укрветсанзавод», моніторили процес  будівництва водогону, забезпечення привозною питною водою, оздоровлення дітей згаданого мікрорайону.

На даний час будівництво централізованого водопостачання мікрорайону завершується, під час нього проводилося забезпечення мешканців привозною водою.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024