стрічка

Чи готові «дорожники» Горохівщини до зими

24 Вересня 2019, 13:05
Фото ілюстративне 1024
Фото ілюстративне

У Горохівському районі вся необхідна техніка готова до роботи в осінньо-зимовий період, а дорожні служби активно заготовляють піщано-сольову суміш.

Про готовність дорожнього господарства району до осінньо-зимового періоду говорили на робочій нараді у в.о. голови райдержадміністрації Андрія Розтоки. Відбулася нарада 23 вересня, повідомляють на сайті Горохівської РДА.

Взяли участь у нараді представники дорожніх служб району і керівники відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації. Присутні обговорили проблемні питання щодо стану готовності доріг Горохівського району в осінньо-зимовий період 2019/2020 року та шляхи їх вирішення.

У ході наради завідувач сектору інфраструктури, будівництва та туризму Василь Басюк поінформував, що в районі функціонують дві дорожні оргнізації, які займаються утриманням доріг державного та місцевого значення.

Дороги державного значення в районі обслуговує філія «Горохівський автодор» ДП «Волинський облавтодор». Протяжність доріг – 68 км. За словами Аркадія Тарасюка, «Горохівський автодор» планує заготовити 800 тонн піщано-соляної суміші до зимового періоду. Однією із найбільших на сьогодні проблем є брак кадрів, над чим підприємство активно працює.

Дороги місцевого значення обслуговує ПП «ЗАК-СЕРВІС», загальна протяжність доріг місцевого значення – 381,5 км. Приватне підприємство вже заготовило 270 тонн піщано-соляної суміші.

Уся техніка в справному стані та готова до роботи в осінньо-зимовий період.


 

Коментар