стрічка

У Рожищі організовують групи продовженого дня

23 Вересня 2019, 15:00
663

Відбулося засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, правопорядку, охорони здоров’я, гуманітарних та соціальних питань Рожищенської районної ради, у роботі якого взяли участь голова районної ради Андрій Музика, заступниця голови районної ради Раїса Кучмук, представники управлінь і відділів райдержадміністрації та керівники комунальних установ.

Захід відбувся 20 вересня, повідомляють на сайті ради.

На порядок денний постійної комісії винесли більше п’ятнадцяти питань. Їх детально обговорили депутати районної ради. Зокрема, члени комісії проаналізували та рекомендували винести на розгляд чергової сесії районної ради перелік питань:

  • про стан реформування галузі охорони здоровя в районі;
  • про організацію роботи щодо призначення житлових субсидій у 2019 році;
  • про внесення змін до Комплексної програми соціального захисту населення Рожищенського району на 2017-2020 роки;
  • про затвердження списку присяжних;
  • про районну програму для дітей «Цукровий діабет» на 2019-2020 роки.

Жваве обговорення постійної комісії викликало питання щодо відкриття груп продовженого дня на базі комунального закладу загальної середньої освіти Рожищенський ліцей № 4. За результатами обговорення відділу освіти та молоді райдержадміністрації рекомендували надати фінансові розрахунки щодо вирішення цього питання.

Також під час засідання члени комісії проаналізували інформацію щодо організації підготовки закладів освіти до нового навчального року та детально розглянули питання щодо оптимізації мережі закладів загальної середньої освіти Рожищенського району.

Крім того, на порядок денний комісії виносили звернення депутата районної ради Віталія Ковальчука щодо пільгового придбання ліків донорами крові. Члени комісії детально обговорили звернення та рекомендували постійній комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів та податкової діяльності передбачити кошти на такі цілі за програмою розвитку та підтримки КНП «Рожищенський центр первинної медико-санітарної допомоги» Рожищенської районної ради на 2019 рік.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024