стрічка

«Волинь» на виїзді поступилася «Металісту-1925»

21 Вересня 2019, 21:25
1445

В рамках 10-го туру Першої ліги лучани завітали в гості до прямого конкурента у боротьбі за вихід в УПЛ – «Металіста-1925» .

У порівнянні з минулою грою, тренер «Волині» Андрій Тлумак зробив три зміни у стартовому складі. Так, з перших хвилин матчу проти харків’ян на поле вийшли Олександр Климець, Амбросій Чачуа та Віталій Пономар.

Перший тайм

Обидві команди розпочали поєдинок дуже жваво. Вже у дебюті матчу голкіперу «хрестоносців» Віталію Недільку довелося рятувати свою команду після удару півзахисника господарів Сергія Романова. На 15-й хвилині все той же Романов з-за меж штрафного майданчика стріляв по воротах «Волині» – Неділько перевів «кулястого» на кутовий. «Хрестоносці» високо пресингували суперника, і це принесло свої плоди.

На 20-й хвилині поєдинку після подачі з кута поля Василь Курко завдав небезпеного удару головою – голкіпер господарів забрав м’яч до рук. Харків’яни одразу відповіли своїм гострим моментом – Антон Савін пройшов правим флангом у карний майданчик «Волині» та прострілив на Ярослава Дехтяренка. На щастя, для підопічних Тлумака півзахисник «Металіста-1925» не влучив у площину воріт.  На 30-й хвилині після передачі Дениса Кожанова потужного удару завдав Младен Бартуловіч – м’яч пройшов над воротами.

На перерву команди пішли без забитих м’ячів.

Читайте також: «Волинь» у «валідольному» поєдинку вириває нічию у «Балкан»

Другий тайм

Початок другої половини зустрічі став для «Волині» справжнім шоком. На 48-й хвилині портистояння Савін змістився з флангу в центр і точним ударом пробив у кут воріт Неділька – 1:0. Хрестоносці одразу ж побігли зрівнювати рахунок. Чачуа точним пасом з центру поля вивів на ударну позицію Курка, але постріл півзахисника Волині парирував голкіпер господарів.

На 57-й хвилині коуч «Волині» зробив заміну в атакувальній лінії – замість Пономаря на полі з’явився Ігор Карпенко.

Середину другого тайму лучани провели у центрі поля, раз-по-раз намагаючись дійти до штафного майданчика господарів. На 79-й хвилині «Волині» вдалося відзначитися у воротах «Металіста-1925». Кожанов прострілив на Карпенка, і нападник загнав «кулястого» у ворота господарів. Але святкування було недовгим – арбітр зафіксував положення поза грою у Кожанова та відмінив взяття воріт. Хороший момент мав Міха. На 83-й хвилині після подачі з кута поля словенець пробив по воротах Сидоренка – м’яч пролетів над воротами.

На 86-й хвилині господарі могли забивати вдруге, проте після стандарту м’яч влучив у стійку воріт «Волині». Всі намагання лучан зрівняти рахунок у матчі виявилися марними. Натомість, підопічним Андрія Демченка вдалося відзначитися вдруге. На третій доданій хвилині після прострілу Романова Ярослав Ямполь подвоїв перевагу «Металіста-1925». Фінальний свисток зафіксував виїзну поразку «Волині».

Таким чином, після десяти турів «Волинь» має у своєму активі 13 очок та посідає дев’яте місце в турнірній таблиці Першої ліги. Наступний матч чемпіонату «хрестоносці» зіграють 29 вересня в Луцьку проти «Агробізнеса».  

Читайте також: «Волинь» на виїзді зіграла внічию проти фіналіста Кубка України

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024