стрічка

У Ковелі презентували новий благодійний проєкт «Рух за життя»

19 Вересня 2019, 17:48
1208

У Ковелі волонтери та міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді започаткували благодійний проєкт «Рух за життя».

Очолила проєкт Алла Семенюк.  Організатори прагнуть підтримати учасників АТО та їх сім'ї, допомогти адаптуватися до мирного життя, – пише Ірина Третяк на своїй сторінці у Facebook. 

«Кожен п'ятий воїн АТО принесе з собою до мирного життя найсильніший психологічний розлад: від замкнутості і головних болів до спалахів агресії і пияцтва. Посттравматичний синдром – міна уповільненої дії. Може дати про себе знати через п’ять, десять і навіть п’ятнадцять років. Завдяки спільноті «Світло Марії» та релігійній громаді Церкви блаженного Миколая Чарнецького УГКЦ п'ятеро ковельських хлопців вже поїхали до мальовничого міста Мєждугор'є, що знаходиться у Боснії і Герцоговині, де пройдуть курс соціально-психологічної та духовної реабілітації», – йдеться у повідомленні. 

«Волонтери та Ковельський міський центр соціальних служб для сім'ї та дітей та молоді щиро дякує сім'ї Гайчуків за вагомий внесок у цю благородну справу! Ми щиро віримо, що завдяки спільним зусиллям зможемо допомагати тим, хто його вкрай потребує!», – додають організатори благодійний проект «Рух за життя». 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024