стрічка

Понад 20 % клієнтів «Волиньгазу» користуються Особистим кабінетом

19 Вересня 2019, 14:26
1032

Понад 50 тисяч клієнтів «Волиньгаз збут» вирішують усі газові питання та сплачують за блакитне паливо, з власного комп'ютера або мобільних додатків – це має можливість онлайн-сервіс «Особистий кабінет» на сайті 104.ua.

«Волиньгаз збут» для оперативного вирішення питань пропонує своїм споживачам близько десятка онлайн-сервісів:  мобільні додатки для усіх різновидів гаджетів, СМС-інформування, електронна пошта, Контакт-центр, вайбер-боти тощо.

Однак, найпопулярнішим і найінформативнішим залишається Особистий кабінет на сайті 104.ua. 

«Особистий  кабінет споживача газу став сучасною альтернативою походам  у газову компанію та чергам. Адже тепер, коли вартість газу різна щомісяця, споживач усі зміни одразу отримує в своєму Особистому кабінеті та повністю контролює особовий рахунок та планує подальше використання енергоносія», – інформує директор компанії Микола Тищук.

Водночас, користувачі  Особистого кабінету отримують високий рівень захисту персональних даних, крім того, мають можливість відстежувати історію платежів, вносити показання лічильника, сплачувати з найменшою комісією та обирати для розрахунків найзручніший сервіс. Також Особистий кабінет особливо інформативний для отримувачів державної допомоги – пільговиків та субсидіантів, адже оперативно відображає усю необхідну інформацію щодо нарахувань та призначень.

Як відомо,  з 1 травня 2019 року, за рішенням уряду, НКРЕКП та «Нафтогазу України», щомісяця змінюється ціна на природний газ для потреб  споживачів та є різною у всіх областях України. Тому користувачі Особистого кабінету отримують усю необхідну інформацію і щодо вартості газу та усіх нововведень на ринку блакитного палива. До слова, в межах акції «Твоя енергонезалежність» волиняни купили найбільше газу на зиму за літньою ціною  саме через особистий кабінет. Нагадаємо, що вперше споживачі газу мають можливість закупити свій персональний резерв газу на весь опалювальний сезон. Ціна газу для такого запасу зафіксована на літньому рівні - 5 995,53 гривень за тисячу куб.м. Акція «Твоя енергонезалежність» розпочалась напередодні Дня Незалежності – 23 серпня і триватиме лише місяць, до 25 вересня.

Відтак, споживачам  газу не потрібно чекати паперового рахунку за газ. Необхідно приділити кілька хвилин часу та пройти реєстрацію на сайті 104.ua у розділі «Реєстрація» Для цього потрібно знати номер свого особового рахунку та останню суму платежу за газ. Натомість, отримати можливість самостійно вносити показання лічильника, сплачувати з мінімальною комісією, бачити історію всіх розрахунків та отримувати відповіді на свої запитання.

Читати також: Як у «Волиньгазі» головним інженером вперше обрали жінку

 

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024