стрічка

Поламався комп'ютер: коли потрібно бігти в сервіс-центр

18 Вересня 2019, 13:41
Поламався комп'ютер: коли потрібно бігти в сервіс-центр 1563
Поламався комп'ютер: коли потрібно бігти в сервіс-центр

Велика кількість персональних гаджетів практично повністю посунули «комп» з місця основного розважального центру. Інша справа, якщо комп'ютер допомагає в роботі – тоді будь-яка поломка може коштувати дорого.

 У яких же випадках досить викликати майстра «додому»?

Якщо проблеми незначні, поїздки в сервіс-центр можна уникнути. Ремонт комп'ютерів часто проводиться «на місці», наприклад, коли потрібно провести первинну діагностику (часто ця послуга - безкоштовна).

Майстер зробить це досить швидко і допоможе визначитися з тим, чи дійсно проблема серйозна:

  • Перевстановити систему. Безпосередньо до «поломок» це не відноситься, але може знадобитися, якщо проблеми комп'ютера пов'язані з роботою програм.
  • Налаштувати мережеве обладнання. Особливості роботи деяких модемів і роутерів можуть потребувати допомоги фахівця;
  • Прибрати «віруси» і правильно налаштувати роботу відповідних програм, які захищають комп'ютер від шкідливих «гостей»;
  • Встановити будь-яке додаткове ПЗ або драйвера. Іноді це завдання не під силу звичайному користувачеві, самодіяльність якого може привести до лавини помилок і непрацездатності системи;
  • Очистити комп'ютер від пилу. Перегрів – одна з найпоширеніших причин несправностей.

Крім вирішення проблем, виклик майстра «додому» зручний користувачам тим, що спеціаліст приїжджає в зручний день тижня та час. Крім того, немає необхідності транспортувати комп'ютер куди-небудь. При цьому, клієнт може сам спостерігати за процесом і бачити всі маніпуляції, за які заплатив.

На жаль, велика частина описаних вище проблем відноситься до «обслуговування», томудо цього варто ставитися особливо уважно. При будь-якій поломці діагностика може займати години, а провести заміну поламаних компонента майстер не зможе (він не возить з собою всіх потенційно необхідні деталі).

Тоді подорож в майстерню сервіс-центру - неминуче. З київських «сервісів» можна порекомендувати компанію «Регул Техно», серед послуг якої також заправка картриджів в Києві і області і ремонт моніторів.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024