стрічка

У Луцьку двоє людей намагалися покінчити з життям

18 Вересня 2019, 12:50
1370

У Луцьку у ніч на 18 вересня двоє людей намагалися вчинити самогубства. На щастя, в обох випадках трагедіям вдалося запобігти.

Про це інформує пресслужба партульної поліції Волинської області.

Співмешканець намагається вчинити самогубство, - таке повідомлення отримали луцькі патрульні в ніч на 18 вересня, з вулиці Хурсенка. Заявниця сказала, що чоловік зачинився у квартирі і хоче заподіяти собі шкоду.

Патрульні виявили чоловіка, який хотів проколоти шию кухонною виделкою. Спільними зусиллями, рвучко й професійно, громадянина витягли через вікно на вулицю та одягли спецзасіб, оскільки перебував в неадекватному стані та міг заподіяти шкоду й собі, й іншим. Далі разом зі швидкою 29-річного чоловіка доставили до психлікарні. З чоловіком працювали патрульні Андрій Саливончик та Вадим Костюкевич.

Цієї ж ночі патрульні прибували на ще один виклик про спробу самогубства. 45-річний чоловік наковтався таблеток і так хотів вкоротити собі віку. Дружина не могла пояснити, чому він це зробив, адже жодних конфліктів і сварок не було, на обліку не перебував. Медики забрали чоловіка в лікарню, загрози життю не було, далі його доставили у психлікарню.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024