стрічка

На Любешівщині дітей-сиріт забезпечать житлом

18 Вересня 2019, 17:18
Дітям роз’яснили права на отримання житла 981 Джерело: lbsadm.gov.ua
Дітям роз’яснили права на отримання житла

У Любешівській РДА провели роз’яснювальну бесіду з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, щодо яких відповідні комісії прийняли рішення на поліпшення житлових умов.

Відповідно до Порядку та умов надання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання та забезпечення житлом дітей-сиріт і позбавлених батьківського піклування, у державі визначили механізм його реалізації. У зв’язку з цим до управління соціального захисту населення райдержадміністрації запросили дітей-сиріт і позбавлених батьківського піклування, які перебувають на квартирному обліку – ідеться на сайті Любешівської РДА.

Підчас особистої бесіди з ними начальниця Зінаїда Оласюк, начальниця служби у справах дітей Оксана Демих, інші посадовці райдержадміністрації та селищної ради роз’яснили вказаним вище громадянам їхні права на отримання житла за рахунок субвенції або грошової компенсації, ознайомили з порядком та умовами його отримання.

Це тільки, як зазначили в повідомленні, початковий етап роботи щодо забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа.

Читайте також: Діти-сироти на Любешівщині отримають житло

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024