стрічка

Ковельське вагонне депо знову «трусить» відомча перевірка

17 Вересня 2019, 11:07
Депо 1336
Депо

Два тижні поспіль «Укрзалізниця» перевіряє роботу залізничного підприємства.

Ще на тиждень «Укрзалізниця» продовжила перевірку Ковельського пасажирського вагонного депо, до якої залучено 12 спеціалістів відомства та із аналогічних депо Харкова, Дніпра, Бахмача та інших міст.

Про це виданню Район.Ковель стало відомо з власних джерел на залізничному підприємстві.

«Перевірка «сиділа» в нас тиждень. 12 чоловік приїхали. «Дєда» знову хочуть «побрити». «Сиділи» тиждень клято. Не можуть нічого знайти. Психують. Приходить «з гори» наказ про продовження перевірки до 20 числа», – кажуть вагонники.

Перед цим з «Укрзалізниці» надійшов наказ про тимчасове відсторонення на час перевірки від займаної посади начальника депо Олександра Стречена.

Читайте також: У Ковелі навчання СБУ завершилися пораненням начальника депо

За словами вагонників, «Укрзалізниця» також закриває з 16 вересня прально-прасувальний комплекс Ковельського пасажирського вагонного депо, який знаходиться на станції Мацеїв. Там, у селищі Луків Турійського району, відомство колись дозволило зробити на території колишньої військової частини пральню. Оскільки вода, електроенергія є залізниці, то собівартість прання постільної білизни виходить дуже мала. Практично все своє.

«Хочуть у Лукові пральню закрити і передати цю справу на Львів, де будуть прати постільну білизну для поїздів нашого депо, тобто хочуть возити її з Ковеля до Львова і назад. Ну це ж нісенітниця! Маразм! І при тому, що у Львові у депо брак кадрів. Хочуть «порізати» ковельське депо повністю. Наші люди звертатимуться з колективним листом до Президента України Володимира Зеленського, щоб розповісти йому про той «бєзпрєдєл», що відбувається, – заявили працівники депо журналісту.

Читайте також:

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024