стрічка

Волиняни взяли участь у засіданні Правління Асоціації міст України. ФОТО

17 Вересня 2019, 14:10
Віталій Кличко, голова Асоціації міст України 1162
Віталій Кличко, голова Асоціації міст України

У Києві відбулося засідання Правління Асоціації міст України, якевідвідав перший заступник міського голови Володимира-Волинського Ярослав Матвійчук.

Про це він повідомив у дописі на своїй сторінці у Facebook. 

«Актуальні питання органів місцевого самоврядування, що потребують вирішення на державному рівні, вивчаємо сьогодні на засіданні Правління Асоціації міст України. Захід є майданчиком для обговорення збоку державної влади та Асоціації міст України питань щодо розвитку місцевого самоврядування, розв’язання конкретних проблем та удосконалення законодавчої бази. Заслухали виступ міністра розвитку громад та територій Альони Бабак про те, що об'єднання громад має підвищити їх спроможність до розвитку. Також міністр поінформувала про проблемні питання підготовки до опалювального сезону 2019 -2020 років», – йдеться у дописі.

Також перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук повідомив, що виконавчий директор АМУ Олександр Слобожан підняв проблему недоотримання необхідного обсягу фінансових ресурсів із державного бюджету на виконання делегованих повноважень органам місцевого самоврядування.

Читайте також: Делегація з Володимира побувала на урочистостях у польському місті Грубешів







 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024