стрічка

У Луцьку через підпалені накладні зайнялися палети.ФОТО

16 Вересня 2019, 16:05
1224

У Луцьку на вулиці Шевченка, 13а підпалили папір, полум’я перекинулося на лежачі поряд дерев’яні палети і виникла пожежа.

Про це йдеться на сторінці муніципалів.

Чоловік, котрий виявився постачальником товарів до торгового центру «Нова Лінія», вирішив під будівельним парканом, що знаходився поруч, «тихенько» підпалити накладні та інший зайвий папір і аж ніяк не розраховував, що полум’я перекинеться на лежачі поряд дерев’яні палети і виникне пожежа.

На місце події викликали працівники патрульної поліції та ДСНС у Волинській області.

Вогонь ліквідували, а на порушника склали адміністративний протокол за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, котрий передадуть на розгляд адміністративної комісії при виконавчому комітеті за місцем його проживання.

«Департамент муніципальної варти вкотре закликає лучан бути свідомими – не розводити неконтрольовані багаття, не спалювати рослинні залишки, які становить суттєву загрозу для природи, оскільки разом з зіллям гинуть корисні комахи, руйнується ґрунтовий покрив, знищується насіння і коріння трав’янистих рослин», – йдеться у повідомленні.

В разі ж виявлення випадків спалювання гілля, трави чи картоплиння, телефонуйте на телефон «гарячої лінії» групи швидкого реагування департаменту муніципальної варти Луцької міської ради за номером 067-0000-679.



Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024