стрічка

«Співай, Полісся золоте!» – як фестивалила молодь на Любешівщині. ФОТО

16 Вересня 2019, 11:29
1408

У Будинку культури села Дольськ вперше за історію Любешівщини відбувся фестиваль-конкурс обдарованої молоді «Співай, Полісся золоте!».

Вокальні та танцювальні здібності показували учасники у двох вікових категоріях – 8-11 років та 12-15 років. У кожній визначали три місця, а от гран-прі було єдине для всіх, пише Нове життя.

У результаті перше місце в молодшій віковій категорії серед вокалістів здобув Тимофій Колтунович із Гірок, друге – дует сестричок – Софійка та Анастасія Комзюки з Дольська, третє – Уляна Лащ із Лобни. У старшій віковій категорії журі віддала першість для Іллі Козакевича з Дольська. Друге місце дісталося Катерині Самуйліч із Судча, третє – Олексію Шпаковському з Великої Глуші. З молодших був єдиний хореографічний гурт із Любешева «Смайл». А у старшій перше місце здобула «Слов’яночка» із Залізниці, друге – «Сувенір» із Любешова, третє – «Еmoji» з Дольська. А от володарем гран-прі стала Марійка Некоз із Судча.

Вони отримали дипломи, cтатуетки, медалі, а от подарунки – кожен учасник. Окремо відзначили двох учасників прикордонники з пункту пропуску «Дольськ» – за краще виконання національно-патріотичних пісень –Тимофія Колтуновича та Іллю Козакевича.

Порадувала своїм виступом глядачів талановита музикантка Наталія Горщар зі своєю магічною скрипкою.

Було цікаво і в перервах – охочі мали змогу зробити селфі в оригінальних фотозонах.
















Читайте також«Поліська регата»: на Волині визначили переможців міжнародного фестивалю

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024