стрічка

У Луцьку стартував фестиваль «Мандрівний вішак». ФОТО

13 Вересня 2019, 15:48
1714

У Луцьку на площі біля будинку скульптора Миколи Голованя відбулося відкриття шостого міжнародного театрального фестивалю «Мандрівний вішак».

13 вересня для глядачів підготували виставу «ПриБуття-6». Перед будинком скульптора, який є першою із 11 локацій фестивалю, декілька учасників із різних театрів і демонстрували виставу.

Опісля до місця на катері у супроводі інших учасників прибули і «символи» фестивалю - пан Мандрішак та пані Вішакова.


 

«Приємно, що такий цікавий, креативний та сучасни фестиваль прижився у нашому місті. З великим задоволенням ми організували цей фестиваль. Кожному з глядачів бажаю побачити, відчути ту атмосферу, яку ми намагатимемося вас передати», - зазначила заступниця міського голови Ірина Чебелюк.


 

Віце-консул Генерального консульства Республіки Польща у Луцьку Тереза Хрущ побажала, щоб присутні відкрили «слово», бо слово є першопочатком.

Опісля кожен учасник «мандрівного вішака» мав отримати валізу фестивалю, але гарно представляючи свої команди. Сьогодні на глядачів чекає вистава-сповідь про незвичайну любов «Там. Буде. Щастя» та монодрама за мотивами прози Сюзанни Кейсен «Камера, яку дала мені мати».


Нагадаємо, фестиваль відбуватиметься у Луцьку протягом 13-15 вересня. До слова, всі дні на фестивалі буде його символ, вішак, який цьогоріч пофарбований у жовтий колір. Вистави учасників фестивалю демонструватимуть у цікавих та оригінальних локаціях.












 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024