стрічка

Ковельські рятувальники зняли брудні прапори біля своєї установи. ФОТО, ВІДЕО

13 Вересня 2019, 15:10
Ковельські рятувальники змушені були зняти брудні прапори 1636
Ковельські рятувальники змушені були зняти брудні прапори

У Ковелі після того, як журналіст почав фотографувати біля міськрайвідділу ДСНС брудні прапори – державний та відомчий, їх швидко зняли.

Про брудні та зношені прапори на території міськрайвідділу управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області журналістів повідомив після засідання виконкому депутат Ковельської міської ради Володимир Косцьов’ят.

«Ті два прапори, які нагадують брудне шмаття, висять вже більше місяця. Але головне висять на фоні відремонтованої пожежної частини. Така гарна будівля стала і два брудних прапори біля неї», – сказав обранець громади.

Зафіксувати це неподобство вирушив спецкор волинської газети «Вільна думка» Микола Силюк. Не встиг він зробити кілька фотознімків, як вийшов черговий і попросив його зайти до начальника. Силюк відмовився. Тоді з приміщення з’явився сам начальник міськрайвідділу Володимир Войтанік, який обурився такими діями Силюка, мовляв, той ходить по відомчій території, фотографує, а міг би спочатку зайти до нього в кабінет і спитатися дозволу. За словами керівника, все не можна зробити одночасно, прапори вже замовили і йому, як керівнику, треба час, щоб їх поміняти.

«Чим більше працюєш, робиш, тим більше ходять і перешкоджають твоїй роботі… Я так само захожу на будь-яку територію установи. Я не прихожу і не починаю фотографувати, робити ті дії, які мені навіть доручив старший начальник. Я прихожу і говорю: я такий-такий, я хочу зробити те-то і те-то», – пояснював Володимир Войтанік.

«Я не прийшов до вас в баню фотографувати. Не прийшов до вас додому», – доводив Силюк.


Детальніше про цю «дискусію» – у відео.

Коментар
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром