стрічка

Директор «Любешівагролісу» відзначив ювілей

11 Вересня 2019, 10:30
Віктор Симонович 1139 Джерело: lisvolyn.gov.ua/
Віктор Симонович

Ювілейний сімдесятий день народження зустрів знаний лісівник Волині.

10 вересня директору СЛАП «Любешівагроліс» Віктору Симоновичу виповнилося 70 років – повідомляють на сайті Волинського УЛМГ.

«За особливі заслуги перед українським народом та вагомий внесок у соціально-економічний розвиток району, активну громадсько-благодійницьку діяльність, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм Віктор Симонович нагороджений Почесною грамотою Верховної ради України. У 2003 році на всеукраїнському конкурсі визнаний «Кращим роботодавцем року» від Волинської області, у 2005 році за безперечне лідерство у виробничій та науковій сферах удостоєний почесного звання «Лідер агропромислового комплексу України», а в 2009-му – «Лідер галузі». У тому ж році президент України підписав указ про присвоєння Віктору Симоновичу почесного звання «Заслужений лісівник України», а Міністерство аграрної політики та продовольства України нагородило Віктора Петровича трудовою відзнакою «Знак пошани». За велику допомогу в будівництві храмів району йому вручено відзнаку Пресвятого Феодосія та Антонія. Був він і «Людиною року Волинського краю» (2011), а ще нагороджений дипломом всеукраїнського конкурсу «Суспільне визнання», –  ідеться в дописі.

Колектив Волинського ОУЛМГ, обласні організації Товариства лісівників України та профспілки працівників лісового господарства, рада директорів, колектив ДП «СЛАП «Любешівагроліс», учнівські лісництва привітали знаного лісівника з особистим святом.

Читайте також: Фахівцям волинської служби зайнятості показали, чим живе «Любешівагроліс»

Коментар