стрічка

Хто може очолити Волинську ОДА. ВІДЕО

11 Вересня 2019, 08:00
1252

Незабаром мине три місяці, відколи волинська виконавча влада не має керівника. Щоправда, чутки та версії щодо того, хто сяде в крісло голови Волинської облдержадміністрації, ходять давно. 

Про це йдеться  усюжеті телеканалу «Сфера-ТВ».

«Якщо називати по прізвищах, то називали кандидатуру Романа Іванюка. Чому це реальна кандидатура, можна подивитися на те, хто зараз прем'єр-міністр, він колись працював в інвестиційній групі «Конкорд Капітал», Роман Іванюк теж вихідець із цієї інвестиційної групи. Ще однією дуже ймовірною кандидатурою називали Григорія Недопада. Буде він очолювати область чи ні, покаже час», – вважає головний редактор Інформаційного агентства «Конкурент», політичний оглядач Андрій Лучик. 

Подейкують, що розглядається кандидатура й, трохи маловідомого на Волині, екс-керівника
юстиції області, а нині очільника цієї структури на Івано Франківщині, Антона Кустика. Також говорять про львівського генерала Олександра Калініна.

Ще два претенденти, на пост голови ОДА - це ще один колишній керівник обласної юстиції Ігор Оксенчук та колишній головний податківець Волині Андрій Діхтярук. Гадати, хто ж усіх перелічених очолить область поки зарано, однак політ експерти припускають, що це для усіх, може бути сюрпризом.

«Це цілком може бути несподіванка в плані того, хто це буде. Та людина має володіти хоча б трьома рисами: це має бути комунікабельна людина; людина, яка вміє ставити стратегічні завдання; має бути добрий організатор», – розповів політичний експерт Олександр Новосад. 

Детальніше – у сюжеті

Читайте також: У Волинській ОДА оголосили конкурс на керівну посаду

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024