стрічка

На Рівненщині президент представив нового голову облдержадміністрації

10 Вересня 2019, 14:45
Новопредставлений голова РОДА Віталій Коваль 1292
Новопредставлений голова РОДА Віталій Коваль

Президент України Володимир Зеленський під час візиту до Національного університету «Острозька академії»  представив нового голову Рівненської ОДА.

Новим очільником обласної адміністрації став Віталій Коваль.

«Голова ОДА – це не посада, це можливість показати, хто ви є і зробити щось для України. Але це не посада, як вона дається, так вона й забирається», - сказав у вітальному слову новопризначеному голові президент.

Віталій Коваль уже зайняв місце в президії (перший ліворуч)
Віталій Коваль уже зайняв місце в президії (перший ліворуч)

 

«Призначення на цю посаду для мене прояв великої довіри й велика відповідальність. Символічно, що наша зустріч відбувається саме в стінах Острозької академії, це прекрасне місце вили, мудрості та енергії. Саме ці слова мають стати дороговказом у нашій спільній праці. Від сьогодні Рівненщина рухатиметься шляхом відкритості, безкомпромісності в багатьох питаннях, особливо щодо корупції», – підкреслив Віталій Коваль.

Довідково

У 2004-2006 роках Віталій Коваль  працював у кредитному департаменті «Укргазбанку», потім зайнявся приватним бізнесом у сфері оптово-роздрібної торгівлі. Він також був гендиректором та директором кількох компаній, що займалися експортом зернових культур, агрохімії, нафтопродуктів, транспортними послугами, логістикою. З 2016 року був директором ТОВ «ВВВ Монтаж», про це пише 24 канал.

Коваль – член Національного олімпійського комітету України, перший віцепрезидент Федерації греко-римської боротьби України, віцепрезидент Асоціації спортивної боротьби України.

Закінчив Тернопільську академію народного господарства за фахом «банківська справа», навчався у Львівській бізнес-школі Українського католицького університету. Володіє англійською та польською мовами. Кандидат у майстри спорту з греко-римської боротьби.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024