стрічка

Начальник рожищенської поліції розповів деталі смертельної ДТП у райцентрі

10 Вересня 2019, 14:05
Підполковник поліції Олександр Басалик на сесії Рожищенської міської ради 2344
Підполковник поліції Олександр Басалик на сесії Рожищенської міської ради

Начальник Рожищенського відділення поліції Ківерцівського відділу поліції, підполковник поліції Олександр Басалик розповів деталі смертельної ДТП, яка сталась у місті 8 вересня.

Посадовець прийшов на сесію міської ради на запрошення депутатського корпусу. Про це повідомив кореспондент Район.Рожище.

Зі слів поліцейського, винуватець ДТП – неодноразово судимий уродженець міста Луцьк Савицький Віталій Володимирович. Експертиза виявила у його крові 1,16 проміле алкоголю. Нещодавно його звільнили з місць позбавлення волі умовно-достроково.

За інформацією поліцейських, чоловік раніше проживав на вулиці Івана Франка з місцевою мешканкою, згодом став квартирантом одного з рожищан та влаштувався на роботу у місті Рожище.

На місці ДТП рожищенські поліцейські затримали винуватця. Його тримали під вартою протягом трьох днів. 10 вересня підозрюваному оберуть запобіжний захід.

«Слідство клопоче, аби йому обрали запобіжний захід – тримання під вартою. Я думаю, що суд підтримає, адже є всі підстави для цього», – каже Олександр Басалик.

До слова, розслідуванням справи займається не рожищенська поліція, а спеціалізований відділ у слідчому управлінні, який розслідує ДТП з тяжкими наслідками.

На завершення зустрічі з депутатами Олександр Басалик зазначив, що найближчим часом поліцейські підготують пропозиції щодо убезпечення пішоходів на вулиці Незалежності. Серед пропозицій, які лунали – лежачий поліцейський і обмеження руху на головній вулиці міста.

Передрук у ЗМІ без дозволу редакції Район.Рожище заборонено.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024