стрічка

Коли поремонтують міст на Ковельській у Луцьку

08 Вересня 2019, 18:44
міст на Ковельській 1173
міст на Ковельській

Представник фірми, яка ремотує міст на Ковельській, пообіцяв привести до ладу міст через два тижні.

Про це йдеться у сюжеті каналу «Сфера-ТВ».

Олександр Шевченко який має стосунок до фірми «ПБС» перепросив лучан за досі не відремонтований міст на Ковельській. Пообіцяв, що працівники приведуть його до ладу вже за два тижні. Щоправда, самі робітники таких надій не плекають і називають власний термін завершення робіт. 

14 днів, а радше – ночей Олександр Шевченко дав працівникам фірми «ПБС», аби ті довиконали усі роботи на мості по вулиці Ковельській. Натомість, лучан перепросив за затягування процесу.

«Хочу запевнити вас, що усі роботи будуть завершені протягом 14 календарних днів. Перепрошую від себе особисто та фірми ПБС за завдані незручності!» – написав він у групі «Теревені про Луцьк». .

Поки Олександр Шевченко вибачається, на мості кипить робота. Хлопці приїхали з Івано Франківська. Працюють і милуються луцькими краєвидами. Кажуть: про 14-тиденний термін чули, та все ж мають власні прогнози.

Працівник фірми «ПБС» Василь каже: роботи ще непочатий край. Однак вони готові працювати навіть у дві зміни. Наразі на об’єкті лише одна бригада, яка складається з 7-ми людей. Троє на мості готують відбійники до фарбування, а решта, – розповідають хлопці, вирубують хащі під мостом, аби лад був скрізь.

Підготують відбійники, пофарбують, на черзі перила, які теж слід привести до ладу. І на завершення тротуари – вкладуть асфальт. 

Читайте також: На Ковельській за 14 мільйонів поремонтують міст

Міст на Ковельській може стати найдорожчим з усіх відремонтованих у Луцьку

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024