стрічка

Будівельній фірмі з Ковеля хочуть заборонити будувати

05 Вересня 2019, 09:05
Володимир Сидорук отримує Почесну грамоту від ковельського мера Олега Кіндера 1008
Володимир Сидорук отримує Почесну грамоту від ковельського мера Олега Кіндера

Волинський окружний адміністративний суд розглядає справу щодо заборони ковельській приватній фірмі здійснювати будівельну діяльність.

Ковельське ТзОВ «Західмонолітбуд» звернулося до Волинського окружного адміністративного суду із позовом, в якому просить визнати протиправним та скасувати наказ Державної архітектурно-будівельної інспекції України в частині анулювання ліцензії від 27 вересня 2017 року на господарську діяльність з будівництва об’єктів, що за класом наслідків (відповідальності) належать до об’єктів з середніми та значними наслідками.

Суд прийняв позовну заяву до розгляду та ухвалою від 29 серпня відкрив провадження у справі. Головуючий суддя Віктор Валюх встановив відповідачу п’ятнадцятиденний строк з дня вручення копії даної ухвали для подання відзиву на позов.

Керує приватною фірмою «Західмонолітбуд» Володимир Сидорук, який одночасно був засновником збанкрутілого на сьогодні колективного підприємства «Ковельбуд» (за радянських часів – будівельне управління «Ковельпромбуд»). Всі підприємства знаходилися у Ковелі в одних тих самих апартаментах – на вулиці Незалежності, 117.

Нагадаємо, у вересні 2015 року директор «Ковельбуду» Володимир Сидорук заявляв, що міська влада на чолі з мером міста Олегом Кіндером хоче знищити його підприємство.

«З приходом до влади Олега Кіндера було прийнято рішення, по іншому не назвати, щоб наше підприємство знищити, що і на сьогодні робиться. Всі об’єкти в місті, які фінансуються за державні та міські кошти, виконують підприємства з Луцька, Володимира-Волинського, Турійська, які не платять податки до ковельської казни, а «Ковельбуд» змушений заробляти гроші за межами міста», – стверджував він тоді у зверненні до депутатів Ковельської міської ради.

Володимир Сидорук просив, щоб депутатський корпус допоміг подолати корупцію в будівельній сфері Ковеля і зберіг колективне підприємство, якому понад 60 років.

Володимир Сидорук отримує Почесну грамоту від ковельського мера Олега Кіндера
Володимир Сидорук отримує Почесну грамоту від ковельського мера Олега Кіндера

Читайте також: Директор «Ковельбуду» заявляє, що міська влада хоче знищити його підприємство

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024