стрічка

У Володимир-Волинському педколеджі урочисто вітали першокурсників

02 Вересня 2019, 18:00
2704

У Володимир-Волинському педагогічному коледжі ім. А.Ю.Кримського відбулося свято Першого дзвоника. 

Під оплески запросили першокурсників, які, за традицією, пройшлися з кураторами під вишитими рушниками, - інформує офіційний сайт коледжу.

Зустрічали: 1-А з керівником групи Шахраюком Богданом Степановичем, 1-Б з керівником групи Зілюк Наталією Володимирівною, 1-В з керівником групи Лахманець Тетяною Володимирівною, 1-Г з керівником групи Черничинець Аллою Улянівною, 1-О з керівником групи Вітрук Ольгою Ананіївною, 1-Т з керівником групи Цибульською Оленою Валеріївною, 1-Р з керівником групи Подворнюк Ольгою Олександрівною, 1-Є з керівником групи Левицькою Аліною Анатоліївною, 1-Д з керівником групи Сєровою Людмилою Віталіївною.

Відкрив свято директор педколеджу Микола Савельєв. 

Почесне право покласти квіти до меморіальної дошки героям Небесної Сотні  було надано кращим студентам коледжу:  Драголюку В'ячеславу та Кобак Оксані

Вітальне слово на адресу першокурсників, студентів, викладачів та працівників коледжу озвучив також міський голова Петро Саганюк.

Для оголошення клятви першокурсника, слово надали наймолодшим – студентам першого курсу Місюрі Ірині та Пелеху Роману

Урочиста лінійка з нагоди початку нового навчального року завершилась святковим флеш мобом, до 80-річчя коледжу та Державним Гімном України.

До речі, цьогоріч, восени, Володимир-Волинський педагогічний коледж ім.А.Ю.Кримського відзначатиме свій 80-річний ювілей.

Читайте також: Крайня пісня, відзнаки та селфі з депутатом: як минуло свято останнього дзвоника у педколеджі













1














 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024