стрічка

У Рожищі вперше відзначили День пам'яті захисників України

29 Серпня 2019, 20:44
У Рожищі вперше відзначили День пам'яті захисників України 1234
У Рожищі вперше відзначили День пам'яті захисників України

У Рожищі вшанували пам'ять тих, хто поліг за Україну.

Про це повідомляється на сайті Рожищенської РДА.

Відповідно до Указу Президента 29 серпня віднині буде Днем пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

Тому сьогодні у Рожищенській районній бібліотеці для дітей відбулась презентація книги «Волинський небесний батальйон». П’ять книг передали родинам загиблих земляків. Учасники заходу поклали квіти до пам’ятного знаку «Борцям за волю та незалежність України».

 








У приміщенні районної державної адміністрації, працівники культури провели годину-реквієм «Вічна пам’ять героям України» та нагадали про трагічні події, що відбулись під Волновахою, Ілловайськом.

До присутніх керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій району, голів місцевих рад  звернулась голова районної державної адміністрації Інна Гайворонська, яка згадала полеглих Героїв-земляків, які загинули захищаючи Україну.

«Робімо все, щоб наші діти, наші сім’ї не були байдужими, тоді ми обовֹ’язково переможемо!», – зазначила Інна Гайворонська.

Учасники заходу вшанували героїв України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України хвилиною мовчання. 

 





Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024