стрічка

На Старовихівщині відремонтувати дорогу, на яку чекали понад 15 років

25 Серпня 2019, 15:16
1164

Завершили будувати дорогу від Старої Вижівки до Старої Гути протяжністю шістнадцять кілометрів, яку будували понад 15 років.

Про це написав у Facebook помічник-консультант народного депутата України Василь Романюк.

«Найбільш тернистим виявився останній відрізок дороги (чотири кілометри) від Галиної Волі до Старої Гути. Цей відрізок дороги мав бути добудований ще в 2014 році, бо всі документи і погодження були зроблені, але не склалося», – йдеться у дописі.

«Старовижівська районна рада за моїм поданням приймала п'ять раз рішення про завершення капітального ремонту (асфальтування) цього відрізку дороги. Куди тільки не звертались: і до Президентів України, і в Кабінет Міністрів, і в Укравтодор, і у всі обласні інстанції – і це дало результат», – додає автор.

Василь Романюк стверджує, що «для старогутівчан ця дорога – як дорога життя – має особливе значення». 

«Балотуючись в депутати Старовижівської районної ради від Старої Гути, від людей чув одне прохання: докласти максимум зусиль, щоб добудувати цю дорогу», – розповідає автор допису. 

«Сьогодні дуже щасливий, що мрію старогутівчан вдалося втілити в життя. Від імені Старогутівської громади висловлюю вдячність будівельникам, які останній відрізок дороги зробили просто на відміно і можна проводити екскурсії і показувати, як потрібно робити дороги в Україні. Щиро дякую Старогутівському сільському голові Василю Вавринюку, що весь час долучався для вирішення проблемних питань по дорозі, колишньому депутату обласної ради Василю Піцентію, депутатам Старовижівської районної ради трьох скликань, Старовижівській РДА, особливе дякую Янчуку Миколі, який обіцяв докласти максимум зусиль для завершення будівництва даної дороги і слово своє стримав. Старогутівчани вдячні всім: хто дотичний до звершення (без перебільшення) найбільш значимої події для Старогутівської громади», – радіє Василь Романюк. 








 

Коментар