стрічка

Як в Турійську піднімали прапор України. ФОТО

23 Серпня 2019, 15:10
День прапора в Турійську 1407
День прапора в Турійську

В Турійську біля будинку культури 23 серпня відзначили День державного прапора України – під звучання Гімну України підняли український стяг.

Про це Район.Турійськ розповіла менеджерка проектів Турійської ОТГ та методистка Районного будинку культури Галина Абрамчук.

За словами Галини Абрамчук, прапор піднімали кращі спортсмени Турійщини Анатолій Грисюк і Владислав Циганков. Музичне вітання лунало від Каріни Левчук.

Участь у заході взяли голова районної ради Ольга Черен, селищний голова Олексій Безсмертний, начальник Турійського відділення поліції Анатолій Дружук та перший заступник голови Турійської РДА Леонід Марчанин.




На сайті Турійської райдержадміністрації зазначають, що на свято також прийшли трудові колективи установ та організацій району.

«Леонід Марчанчин наголосив на значенні нашого синьо-жовтого стяга та подякував жителям Турійщини, які брали участь в антитерористичній операції, захищали і нині захищають нашу землю, незалежність і територіальну цілісність держави, а також висловив вдячність тим, хто своєю щоденною працею звеличує Україну. Посадовець побажав усім міцного здоров‘я, щастя, родинного добробуту, сили і наснаги у всіх  справах», – йдеться на сторінці РДА.

На завершення присутні хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятних знаків Героям Небесної Сотні та Борцям за незалежність України вшанували всіх Героїв, які віддали свої життя за волю і незалежність, аби синьо-жовтий прапор майорів у мирнім небі.




Читайте також: 

ФОТО Галини АБРАМЧУК та з сайту РДА

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром